Limitált kiadású Absolut Vodkás, paradicsomos tésztaszósz érkezik – HEINZ X ABSOLUT VODKA

A Kraft Heinz a Pernod Ricard márkával, az Absolut Vodkával együttműködve egy limitált kiadású paradicsomos vodkás tésztaszószt dobott piacra a héten az Egyesült Királyságban, HEINZ X ABSOLUT VODKA néven.

A Kraft Heinz és az Absolut vodkamárka együttműködése azt mutatja, hogy a fűszergyártó folytatja a foodie-kultúra népszerűsítését és még egy csipetnyi nosztalgiával is megbolondítja. Az Egyesült Államokban a Kraft Heinz nemrég együttműködött az Ennismore vendéglátóipari vállalattal, hogy népszerűsítse a Heinz 57 termékcsaládot, amely olyan összetevőket tartalmaz, mint a forró méz és a fekete szarvasgomba.

A Heinz és az Absolut egyaránt jól ismert márkák, ami segíthet az új szósz eladásainak növelésében, míg a támogató kampány lehetőséget kínál arra, hogy a fogyasztók érdeklődését kihasználják a ’80-as évekkel kapcsolatos nosztalgia iránt, amit az olyan médiumok népszerűsége is biztosít, mint a Netflix “Stranger Things” című sorozata.

Az Absoluttal való partnerség a vodkamárka ikonikus ’80-as évekbeli reklámjaira épül, amelyek gyakran mutattak be olyan képeket, amelyek az üveg egyszerű sziluettjére és a hasonlóan egyszerű szlogenre épültek, mint például az “Absolute Perfection” (abszolút tökéletesség). Az új kampány az új szószos üveget helyezi a középpontba, és a közelben egy Absolut palack sziluettje látható. A szövegben olyan szlogenek szerepelnek, mint például: “Absolutely Heinz. Ridiculously Good” és “Absolutely Foodie. Ridiculously Good.” Az Absolut weboldalán a látogatók a kampányt a kísérő koktélokra vonatkozó javaslatokkal együtt láthatják, ami kiemeli a márka pozicionálását a vodka, koktélokban való felhasználását.

A limitált üvegek korlátozott ideig a Waitrose áruházban és online is kaphatók lesznek. A Heinz meglévő tésztaszósz-kínálatának további ízei közé tartozik a Tomato Sauce for Bolognese, a Tomato & Lentil Ragu Pasta Sauce és a Tomato, Grana Padano and Mascarpone Pasta Sauce.